Datum: 05-11-2017

De Raboclub aktie was wederom een groot succes!

Rabobank Oss Bernheze organiseerde ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap. 603 clubs hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hebben hun club aangemeld voor een bijdrage.

Harmonie Union kreeg 172 stemmen wat goed was voor 774 euro, dit bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van de Taptoe 2018.

Namens het bestuur & leden willen wij iedereen bedanken voor hun stem.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?

Jubilarissenconcert 2018

Het Jubilarissenconcert wordt gehouden in ‘de Meent’ in Nuland op vrijdagavond 26 Oktober a.s. en begint om 20.00 uur. Dit jaar met maar liefst 8 jubilarissen, waaronder 3x vader - zoon!

Taptoe Nuland

Op zaterdag 15 september organiseert Harmonie Union het 5 jaarlijkse evenement de Taptoe.

26 Oktober Jubilarissen concert

20:00 de Meent Nuland, gratis entree