Datum: 05-11-2017

De Raboclub aktie was wederom een groot succes!

Rabobank Oss Bernheze organiseerde ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap. 603 clubs hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hebben hun club aangemeld voor een bijdrage.

Harmonie Union kreeg 172 stemmen wat goed was voor 774 euro, dit bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van de Taptoe 2018.

Namens het bestuur & leden willen wij iedereen bedanken voor hun stem.

Candlelight Concert 2018 Candlelight Concert 2018
Majorettes op NK Majorette in Almere

Op zondag 27 januari ging om half 6 in de ochtend al de wekker voor de Nulandse Majorette dames

Candlelight Concert - foto's online

Een volle kerk, veel enthousiaste verhalen na afloop van luisteraars!