Datum: 05-11-2017

De Raboclub aktie was wederom een groot succes!

Rabobank Oss Bernheze organiseerde ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap. 603 clubs hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hebben hun club aangemeld voor een bijdrage.

Harmonie Union kreeg 172 stemmen wat goed was voor 774 euro, dit bedrag zal worden gebruikt voor de organisatie van de Taptoe 2018.

Namens het bestuur & leden willen wij iedereen bedanken voor hun stem.

Jubilarissenconcert 2018 Jubilarissenconcert 2018

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?