Datum: 05-11-2017

Op zaterdag 18 november organiseert de malletband van Aurora uit Heesch een speciaal drieluikconcert samen met de slagwerkgroepen van Concordia uit Schaik en Union uit Nuland.

Een unieke mogelijkheid om de ritmische kwaliteit uit onze regio op één avond tezamen te kunnen bewonderen.

Het belooft een gezellige en interessante ontmoeting te worden tussen de drie verenigingen, waarbij verschillende nieuwe nummers ten gehore worden gebracht. Geniet van de ontspannen sfeer en luister naar de diverse klanken die met slagwerkinstrumenten kunnen worden voortgebracht. Dit concert is een goed begin van uw zaterdagavond!

Het concert vindt plaats in het verenigingsgebouw van Aurora aan ’t Dorp 138 in Heesch. Het begint om 19:30 uur en de entree is gratis! Meer informatie kunt u vinden op www.fanfare-aurora.nl.

3x Brabants Kampioen

Jorg, Ruud & Bart flikken het!

Harmonie Union organiseert Circus concert!

Circus in Nuland???