Uitwisselingsconcert 29 oktober

Datum: 12-10-2017

Op zondagochtend 29 oktober vindt er een uitwisselingsconcert plaats met Harmonie Aurora uit Leerdam.

Harmonie Aurora staat ook onder leiding van Hans van Leeuwen. De samenwerking was dan ook snel geregeld.

De vereniging kent ongeveer 40 actieve leden in het ‘groot orkest’, heeft een leerlingenorkest en een amusementsorkest.

Beide verenigingen zullen een aantal nummers laten horen. Voor Harmonie Union zal dit varieren van Pop muziek, el mismo sol van Alvaro Soler en een medly van Nena tot een compositie van Voice of the Vikings. De geschiedenis van de Vikingen, een noordelijk volk dat zich opmaakte om met kunstig uitgesneden schepen de wereld te veroveren.

We zien u graag zondag 29 oktober!

Het concert begint om 10.30 in Gemeenschapshuis de Meent in Nuland.

Jubilarissenconcert 2018 Jubilarissenconcert 2018

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?