Union verzorgd muziekmiddag op de Basisschool de Hoogakker

Datum: 16-01-2017

Harmonie Union op basisschool de Hoogakker

Maandag 16 januari heeft Harmonie Union muzieklessen verzorgd op basisschool de Hoogakker in Nuland.

Kinderen van groep 5,6 en 7 hebben kennis gemaakt met diverse instrumenten zoals trompet, bariton, trombone, klarinet en saxofoon . Marc Kocken en Peter Paul van Esch en enkele leden van Harmonie Union verzorgden de workshops voor de blaasinstrumenten. Tonn en Patrick van Rhytm Impact voor het slagwerk.

De leerlingen kregen eerst uitleg over de instrumenten en daarna mochten ze hetzelf proberen! Bij het slagwerk speelden de kinderen in groepsverband onder leiding van Patrick. Ook werd er kennis gemaakt met het twirlen metde baton van de majorettes.

Het was een muzikaal geslaagde ochtend. De kinderen waren erg enthousiast en als vervolg  gaat Harmonie Union 2 maanden gratis muzieklessen verzorgen op dinsdagmiddag voor de jeugd van Nuland in de Hazenkamp.

Klik hier voor een aantal foto's.