Lid worden van Harmonie Union

Harmonie Union uit Nuland is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die serieus en gezellig muziek willen maken in orkestverband. Dat geldt voor jong en oud. De vereniging organiseert regelmatig concerten.

De vereniging heeft een flexibele organisatie, stimuleert creativiteit bij de eigen leden, zoekt uitdaging in concerten, hecht veel waarde aan goede muziekopleidingen en is bovenal een vereniging van en voor mensen die op zoek zijn naar goede muziek, een sociale kring, sfeervolle concerten en veel gezelligheid!

Traject voor de blazers:
De blazers volgen een opleidingstraject; Leerlingen oefenen individueel voor het diploma A.

Daarna sluiten ze aan bij het beginnersorkest. Wanneer ze Diploma B hebben stromen ze door naar het Harmonie orkest.

Traject voor de slagwerkers:
De slagwerkers doorlopen een opleidingstraject van leerling-slagwerker naar de B-selectie tot uiteindelijk de A-selectie.

Voor meer informatie neem contact op met jeugdunion@gmail.com

Uitslag Loterij 2018

De trekking van de loterij is geweest, hieronder treft u de uitslag aan.

3x Brabants Kampioen

Jorg, Ruud & Bart flikken het!

TAPTOE NULAND
15 SEPTEMBER 2018