Candlelightconcert

Al meerdere jaren verzorgt Harmonie Union rond Kerstmis een fantastisch Candlelightconcert in de Nulandse parochiekerk. Vaak was het koor Just Between daarbij een bijzonder enthousiaste muzikale partner, maar ook de samenwerking met het Nulands Gemengd Koor bleek een groot succes.

Steeds een volle kerk, een enthousiast publiek, telkens een vernieuwend programma passend bij het Kerstthema, prachtige lichteffecten, een warme sfeer met een groot saamhorigheidsgevoel in de aanloop naar de Kerst.

Candlelight Concert 2018 Candlelight Concert 2018
Candlelight Concert - foto's online

Een volle kerk, veel enthousiaste verhalen na afloop van luisteraars!

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.