Dirigent Studieorkest

Het studieorkest staat onder leiding van Christiaan Habing. Hij is beginnend dirigent en speelt zelf trombone o.a. bij St. Cecilia in Milingen a/d Rijn. Als dirigent staat hij voor 4 verschillende opleidingsorkesten, onder andere in Vinkel bij harmonie Odio. Christiaan ziet het als zijn taak om als dirigent beginnende muzikanten te stimuleren en te ondersteunen in het samen muziek maken. Hier hoort wat hem betreft enthousiasme, spontaniteit en ontspanning bij.

‘ Elke repetitie en elk concert is weer een mogelijkheid om samen iets moois te creëren. Bovendien zijn dit momenten voor muzikanten om iets te leren en voor mij als beginnend dirigent om te groeien in het vak.’

Candlelight Concert 2018 Candlelight Concert 2018
Candlelight Concert - foto's online

Een volle kerk, veel enthousiaste verhalen na afloop van luisteraars!

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.