Vrienden van Union live

Ongetwijfeld een hoogtepunt in de lange historie van Harmonie Union is geweest de eerste editie van van het grootse promsconcert 'Vrienden van Union Live' op zaterdag 20 november 2010 in de grote benedenzaal van Hotel Van der Valk in Nuland.

Na een lange periode van voorbereidingen klopte het plaatje uiteindelijk helemaal. Alle puzzelstukjes waren op z'n plaats gevallen met als resultaat 'Vrienden van Union Live' een waar spektakel met vele muzikale hoogstandjes van orkest, slagwerkers en zangers en zangeresssen (allemaal van eigen Nulandse bodem) en dit omlijst door het leuke optreden van onze eigen majorettes met de spetterende confetti aan het eind.

Een fantastisch gevulde zaal met ruim zevenhonderd bezoekers kwam ogen en oren te kort en de vele positieve reacties na afloop toonden wel aan, dat dit een evenement is geweest wat zeker navolging verdient. Dat vervolg kwam er op zaterdag 30 november2013.

Vrienden van Union Live 2013 werd net als in 2010 is een uniek live concert wat je meegemaakt moet hebben. Harmonie Union betrad met haar orkest, slagwerkgroep en majorettes het podium, samen met een geweldige groep zangers en zangeressen. Zij brachten gezamenlijk een afwisselend muzikaal spektakel met moderne popsongs, ‘golden oldies’, bekende discohits en Nederlandstalige meezingers. Het publiek kon genieten van topmuziek van toen en van nu: van The Beatles tot Frank Boeijen, van Vader Abraham tot Queen en van Tina Turner tot André Hazes. Een muzikale mix die van deze tweede editie van Vrienden van Union Live een groot succes wist te maken.

Jubilarissenconcert 2018 Jubilarissenconcert 2018

Terugblik op jubilarissenconcert

Afgelopen vrijdag 26 oktober werden 7 van de 8 jubilarissen gehuldigd.

Ook was er een prachtig 'bijzonder moment'.

Trined

Ken jij de verengingsactie van Trined?